Sambata, 19 Octombrie, 2019
  1. Language
  2. ROMANA
  1. Facebook
  2. LinkedIn
  3. Contact

Istoric

Imotrust, ca dezvoltator imobiliar, a luat ființă în anul 2002, când obiectul de activitate al companiei Arconserv, fondată în 1991, a devenit dezvoltarea și exploatarea proprietăților imobiliare. Anul 2006 a fost unul decisiv în viața companiei, an în care s-a decis atât fuziunea cu alte 5 companii având o serie de active proprii și aceiași acționari majoritari, cât și schimbarea denumirii în Imotrust, luând astfel naștere cea mai mare companie de dezvoltări imobiliare și servicii conexe din vestul României.

Astăzi, Imotrust este un mare proprietar de active precum terenuri, hale industriale și spații de birouri, parte importantă a Alber Holding și unicul dezvoltator din vestul României capabil să ofere servicii complete companiilor aflate în căutarea unor soluții de relocare sau dezvoltare a capacităților de producție/depozitare și având nevoie de hale industriale moderne, cu toate utilitățile.

Începând cu studiile de prefezabilitate, continuând cu soluția imobiliară, proiectare, avizare, obținerea și gestionarea finanțării, project management, construcție și administrare, Imotrust furnizează solutii optime, verificate în timp și confirmate de clienți precum Panduit, Leoni, Takata, Englmayer, Gefco.

Avem parteneri de încredere și colaborări excelente cu arhitecți, agenții imobiliare și instituții ale statului și ne bazăm pe o echipă tânără, dar formată din profesioniști cu experiență în domeniu ce funcționează pe o structură organizațională flexibilă cu o cultură internă a succesului. În acest fel, reușim de fiecare dată să identificăm soluția optimă și să oferim servicii de calitate și, mai ales, rezultate tangibile.Abonare la newsletter:

Newsletter
 

Părerea ta contează !

Te rugăm să ne spui părerea ta, orice fel de feedback este apreciat

FeedBack