Duminica, 15 Septembrie, 2019
  1. Language
  2. ROMANA
  1. Facebook
  2. LinkedIn
  3. Contact

Proprietati recomandate

Spațiu comercial, parter, UTA, Arad

Spațiu comercial, parter, UTA, Arad

Oferim spre închiriere/vânzare spațiu comercial cu o suprafață de 278 mp si front de expunere de 7,74 metri. Componență spațiu: sală, birouri, depozitare, grup sanitar, posibilitate recompartimentare la cerere, include toate utilitățile, locuri de parcare pentru personal și clienți.

Chirie: 3 EUR+TVA/mp

Pret vanzare: 130.000 EUR + TVA

Spațiile comerciale din complexul UTA, au un amplasament ideal pentru derularea activităților comerciale sau de servicii oferite populației.

Având suprafețe optime și toate utilitățile, spațiile comerciale și de servicii sunt foarte potrivite afacerilor a căror creștere se bazează pe numărul potențialilor clienți existenți în imediata apropiere.

Cartierul RED1, construit între anii 2006 și 2011, conține 1200 de apartamente noi, locuite de potențiali clienți cu venituri peste medie.

Potențialul comercial al locatiei este confirmat și în același timp îmbunătățit prin amplasarea magazinului Penny deschis în anul 2010.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0722.645.998!Alte imagini:Abonare la newsletter:

Newsletter
 

Părerea ta contează !

Te rugăm să ne spui părerea ta, orice fel de feedback este apreciat

FeedBack